Sevilla stále v závese za vedúcim duom, Sampaoli: Hrali sme s nadšením

NETKY.SK • 13 Február 2017, 12:12 • 2 min
Sevilla stále v závese za vedúcim duom, Sampaoli: Hrali sme s nadšením

SEVILLA - Futbalisti FC Sevilla v nedeľu pokračovali v prenasledovaní vedúceho dua najvyššej španielskej súťaže. V stretnutí 22. kola uspeli na pôde Las Palmas najtesnejšie 1:0, jediný gól strelil desať minút pred koncom riadneho hracieho času Joaquin Correa.

slovakia

left justify in out

Sevilla je v tabuľke na treťom mieste, za FC Barcelona na druhej priečke zaostáva o dva body. Real Madrid zostal na čele s jednobodovým náskokom napriek tomu, že odohral o dva zápasy menej. "Tím hral s veľkým nadšením. Brankár Sergio Rico Sergio predviedol niekoľko neuveriteľných zákrokov. Bol to ťažký zápas a som veľmi rád, že sme v ňom dokázali zvíťaziť," zhodnotil tréner Andalúzanov Jorge Sampaoli.

 

Atletico Madrid zotrvalo štvrté po dramatickom víťazstve 3:2 doma nad Celtou Vigo. Hosťujúci Gustavo Cabral otvoril skóre už po piatich minútach, Fernando Torres potom vyrovnal nádhernou strelou cez hlavu. Ešte do polčasu mohol rovnaký hráč dostať Atletico aj do vedenia, ale z pokutového kopu trafil iba brvno. V 78. minúte dostal Celtu opäť do vedenia John Guidetti, ale domáci gólmi Yannicka Carrasca (86. min) a Antoinea Griezmana (88. min) stihli zápas otočiť.

 

"Bolo to nesmierne dôležité a náročné víťazstvo, podarilo sa nám až v záverečných minútach," vyhlásil na oficiálnom klubovom webe Carrasco. "Boli sme nachystaní a vývoj sme zvrátili zásluhou kolektívneho výkonu. Náš tím zakaždým ide naplno až do poslednej minúty, čo sa v nedeľu opäť potvrdilo," dodal autor rozhodujúceho zásahu Griezman.

 

Torres si ukážkovým gólom zaspomínal na svoje najslávnejšie strelecké časy v dresoch práve Atletica či anglického FC Liverpool. "Víťazstvo ma teší, najmä keď sa duel veľmi skomplikoval. Mužstvo ukázalo svoju silu na domácom štadióne," uviedol 32-ročný útočník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona