Sevilla púšťa Navasa do Manchestru City

NETKY.SK • 4 Jún 2013, 11:05 • 2 min
Sevilla púšťa Navasa do Manchestru City

MADRID - Španielsky futbalový klub FC Sevilla súhlasil s návrhom Manchestru City na prestup Jesúsa Navasa do tímu anglického vicemajstra.

slovakia

left justify in out

"Jesús Navas odíde zo Sevilly do Manchestru City. Klub v pondelok prijal podmienky anglickej strany a podriadil sa želaniu hráča, ktorého ešte čaká lekárska prehliadka. Po desiatich sezónach, počas ktorých sa stal najlepším krídelníkom v histórii klubu, chce pokračovať vo svojej úspešnej športovej kariére v Anglicku a v tíme, kde by mohol ďalej futbalovo rásť," oznámili Andalúzania.

Dvadsaťsedemročný Navas odohral za "Los Nervioneses" 393 zápasov a prepracoval sa aj do reprezentačného výberu, za ktorý nastúpil na 23 duelov. Jeho odchod z FC Sevilla sa spájal aj s možnosťou angažovania slovenského Slováka Vladimíra Weissa mladšieho. Tomu sa končí zmluva v talianskej Pescare a po zostupe klubu do Serie B z mužstva odíde. 

V Manchestri City bude Navas prvou akvizíciou nového trénera Manuela Pellegriniho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies