Severovýchod Bulharska zasiahlo zemetrasenie

NETKY.SK • 8 Október 2010, 12:06 • 2 min
Severovýchod Bulharska zasiahlo zemetrasenie

Severovýchod Bulharska zasiahlo zemetrasenie - Svet Zemetrasenie s magnitúdou približne 4,2 na Richterovej stupnici zasiahlo vo štvrtok neskoro večer severovýchod Bulharska, kde spôsobilo škody na budovách. Informovala o tom dnes bulharská tlačová agentúr

slovakia

left justify in out

img

Zemetrasenie s magnitúdou približne 4,2 na Richterovej stupnici zasiahlo vo štvrtok neskoro večer severovýchod Bulharska, kde spôsobilo škody na budovách. Informovala o tom dnes bulharská tlačová agentúra BTA.
      Epicentrum otrasov ležalo pri meste Provadia, 320 kilometrov východne od Sofie, uviedla civilná ochrana s odvolaním sa na seizmologické stredisko Geofyzikálneho ústavu Bulharskej akadémie vied.
      Zemetrasenie najviac pocítili vo Varnskej a Dobričskej oblasti. Úrady škody stále posudzovali, vážnejšie však vznikli na domoch v dedine Manastir na západe Varnskej oblasti a menšie zaznamenali tiež v mestách Provadija a Devňa. Neobjavili sa správy o zraneniach.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies