Severnou časťou Mitrovice v Kosove otriasol silný výbuch

NETKY.SK • 14 Október 2013, 08:42 • 2 min
Severnou časťou Mitrovice v Kosove otriasol silný výbuch

KOSOVSKÁ MITROVICA - Silná explózia otriasla dnes nadránom severnou časťou etnicky rozdeleného mesta Kosovská Mitrovica. Výbuch si nevyžiadal obete ani zranenia, spôsobil však väčšie materiálne škody, informovala agentúra Tanjug.

slovakia

left justify in out

Nálož bola umiestnená v okne bytu, ktorý sa nachádza na prízemí jednej z budov v centre severnej, Srbmi obývanej časti mesta. Majiteľom bytu je kosovský Srb, ktorý sa však s rodinou v čase výbuchu v priestoroch budovy nenachádzal. Explózia spôsobila väčšie materiálne škody aj na budove hotela, ktorá sa nachádza bezprostredne pri obytnom dome, ako aj na zaparkovaných vozidlách, píše Tanjug. Výbuch bol veľmi silný a zobudil mnohých obyvateľov mesta.

Kosovská polícia sa doposiaľ k najnovšej explózii oficiálne nevyjadrila a neboli bezprostredne známe ani motívy tohto činu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies