Severné Írsko na ME 2016 bez Chrisa Brunta

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 09:06 • 2 min
Severné Írsko na ME 2016 bez Chrisa Brunta

BELFAST - Futbalová reprezentácia Severného Írska bude musieť na tohtoročných ME vo Francúzsku oželieť služby Chrisa Brunta.

slovakia

left justify in out

Hráč anglického West Bromwichu Albion si počas uplynulého víkendu v dueli s Crystal Palace (3:2) zranil koleno a medzičasom už absolvoval chirurgický zákrok. Tridsaťjedenročný rodák z Belfastu, ktorý v drese svojej krajiny nastúpil v 54 dueloch, bude mimo hry šesť mesiacov.

 

"Je to pre Chrisa veľká rana. Súcítime s ním. Sme smutní, že nám vo zvyšku sezóny nepomôže. Našej hre dodáva veľkú stabilitu. Samozrejme, ešte krutejšie je to, že mu zranenie neumožní zažiť v drese Severného Írska vrchol jeho kariéry," cituje portál BBC Sport slová trénera WBA Tonyho Pulisa.

 

"Pre Chrisa je to zdrvujúce. Dlhé roky bol súčasťou reprezentácie a teraz prišiel o možnosť zahrať si na šampionáte. Jediné, čo v tejto chvíli môžeme urobiť, je sympatizovať s ním a podporovať ho," doplnil kouč Severného Írska Michael O´Neill.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona