Ševela sa vracia na lavičku Slovana: Som rád, že budem môcť byť znova bližšie pri hráčoch

NETKY.SK • 28 September 2018, 12:08 • 2 min
Ševela sa vracia na lavičku Slovana: Som rád, že budem môcť byť znova bližšie pri hráčoch

BRATISLAVA - Tréner futbalistov ŠK Slovan Bratislava Martin Ševela môže v zápasoch opäť viesť mužstvo z lavičky, najbližšie už v sobotu 29. septembra od 18.00 h v šlágri 10. kola najvyššej súťaže v Trnave proti úradujúcemu majstrovi.

slovakia

left justify in out

Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) skrátila 42-ročnému koučovi "belasých" pôvodne mesačný trest na podmienečný. Ševelu potrestali za neoprávnený štart stredopoliara Marina Ljubičiča v stretnutí 2. kola Slovnaft Cupu proti TJ Iskra Horné Orešany, spomenutý chorvátsky stredopoliar predtým už hral v rovnakej fáze tejto súťaže za FC DAC 1904 Dunajská Streda.

 

Kompetentné orgány napriek víťazstvu Slovana 2:0 skontumovali spomenutý zápas v prospech účastníka V. ligy a obhajcu prvenstva vylúčili z domáceho pohára.

"Vnímam to tak, ako to prišlo. Som rád, že budem môcť byť znova takpovediac na ihrisku, bližšie pri hráčoch a burcovať ich. Bol to pre mňa prvý trest, aj keď sa dá povedať, že som v tom bol takpovediac nevinne," vyjadril sa Martin Ševela pre RTVS a pokračoval: "Ja nie som nejaký búrlivák, alebo človek, ktorý by nejako nadával rozhodcom. Snažím sa vplývať najmä na mojich hráčov. V tomto smere som rád, že môžem byť naspäť pri nich."

Pri dvojtýždňovej Ševelovej absencii na lavičke v zápasoch viedol ŠK Slovan jeho asistent Vladimir Radenkovič. Oba ligové duely bratislavský tím zvládol - doma zdolal 15. septembra Dunajskú Stredu (3:2) a o týždeň neskôr 22. 9. aj nováčika zo Serede (2:1). "Belasým" patrí s 23 bodmi líderské postavenie v tabuľke Fortuna ligy, druhý v priebežnej klasifikácii FC DAC 1904 Dunajská Streda zaostáva o päť bodov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona