Ševela sa dobre učil, má UEFA Pro licenciu

NETKY.SK • 14 Január 2016, 18:18 • 2 min
Ševela sa dobre učil, má UEFA Pro licenciu

TRENČÍN - Šéftréner úradujúceho slovenského futbalového majstra AS Trenčín Martin Ševela dostal UEFA Pro licenciu, takže funkciu hlavného kouča môže vykonávať už aj oficiálne.

slovakia

left justify in out

Do konca jesennej časti tejto sezóny ho na tlačových besedách zastupoval Ivan Vrabec, ktorého v pozícii asistenta v zimnej prestávke nahradil Norbert Guľa, starší brat lodivoda MŠK Žilina Adriána Guľu. Práve jeho pomocník v klube spod Dubňa Marián Zimen je ďalším úspešným absolventom spoločne s Máriom Auxtom a Jozefom Záhorským. Správu prinieslo štvrtkové vydanie denníka Šport.


"V praxi sa pre mňa nič nemení, budem robiť to isté, čo počas ostatných dvoch rokov. Celé štúdium bolo mojím veľkým cieľom úspešne ho dokončiť. Priznávam, často som myslel na to, že potrebujem najvyššiu licenciu, musím sa sústrediť na školu a zvládnuť ju. Už len keby sa mi ozvali s ponukou z Česka, bez UEFA Pro by som nad tým nemohol ani len uvažovať," povedal Ševela pre Šport.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies