Ševela posiela Trenčanov po obrate v nedeľu do kostola

NETKY.SK • 1 November 2014, 11:32 • 2 min
Ševela posiela Trenčanov po obrate v nedeľu do kostola

TRENČÍN - Po remíze v Podbrezovej (2:2) a prehre v Trnave (0:1) zabodovali futbalisti AS Trenčín naplno v piatkovom stretnutí 16. kola najvyššej slovenskej súťaže a Ružomberok doma zdolali po dramatickom priebehu 4:3.

slovakia

left justify in out

Dlho to však vyzeralo, že prvé mužstvo v tabuľky nezíska tri body. Liptáci viedli v zápase trikrát aj vďaka dvom gólom a asistencii Adama Zreľáka, Trenčania však vždy dokázali odpovedať a až v závere dosiahli úspech po zásahoch Gubu a Jaira.

 

"Bolo to naozaj asi až príliš emotívne, ale taký futbal býva. Naposledy som takto prežíval záver so Žilinou v 10. kole, kde sme vyrovnali v poslednej sekunde. Trošku mi je aj ľúto súpera, ale musím sa pozerať hlavne na svoj tím,“ uviedol podľa ligového webu tréner Trenčanov Martin Ševela a pokračoval: "Neviem, čo sa nám stalo, že sme ten zápas ešte dokázali otočiť. V nedeľu musíme všetci do jedného naklusať do kostola, pomodliť sa a prispieť do zvončeka, lebo mám pocit, že pri nás stála nejaká vyššia moc.“ 

 

Fanúšikovia síce odchádzali zo súboja spokojní, kormidelník Trenčanov však v hre svojich zverencov videl mnohé rezervy. Výsledok ho síce uspokojil, ale výkon hráčov na trávniku veľmi nie. "Niektorých hráčov som vôbec nespoznával. Boli tam iba úseky hry, s ktorými sa dala vyjadriť spokojnosť, ale v drvivej väčšine duelu sme to neboli my. Pokiaľ sa chceme niekam posunúť, výkony musia ísť o dve triedy hore, nemôžeme hazardovať s menom klubu, ani s našimi vlastnými menami,“ doplnil na ligovom webe fortunaliga.sk Martin Ševela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies