Seth Meyers bude otcom

NETKY.SK • 21 November 2015, 15:58 • 2 min
Seth Meyers bude otcom

BRATISLAVA - Americký herec, komik a moderátor Seth Meyers a jeho manželka, právnička Alexi Ashe, čakajú prvého potomka. Informáciu priniesol americký magazín People s odvolaním sa na nemenovaný zdroj, podľa ktorého sa dvojica pochválila radostnou správou počas štvrtkového galavečera v Museum of Natural History v New Yorku.

slovakia

left justify in out

"Pár sa o svoju radosť podelil s priateľmi a členmi štábu (šou Late Night with Seth Meyers, pozn. SITA). Všetci budúcim rodičom gratulovali a objímali ich," prezradil zdroj. Na udalosti sa zúčastnili známe osobnosti ako Amy Poehler, Olivia Munn či Andy Samberg.


Meyers a Ashe sa zosobášili po piatich rokoch randenia 1. septembra 2013. Svoj vzťah spečatili iba mesiac po zásnubách.


Seth Adam Meyers sa narodil 28. decembra 1973. Od roku 2001 do februára 2014 sa podieľal na televíznej šou Saturday Night Live. V súčasnosti moderuje spomínaný program Late Night with Seth Meyers. Zahral si napríklad v snímkach ako See This Movie (2004), Cesta do stredu Zeme (2008), Jarné prázdniny (2009), Silvestrovská noc (2011), Nechápem, ako to dokáže (2011) či Interview (2014). Americký týždenník Time ho zaradil do minuloročného zoznamu 100 najvplyvnejších ľudí sveta.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies