Seth MacFarlane nahral vianočný album

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 12:50 • 2 min
Seth MacFarlane nahral vianočný album

USA - Americký filmár, herec a spevák Seth MacFarlane nahral vianočný album, na ktorom sa budú nachádzať aj duety so speváčkami Norah Jones a Sarou Bareilles.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ nepomenovaná nahrávka bude nasledovníkom jeho debutového albumu Music Is Better Than Words (2011) a vyjsť by mala koncom tohto roka.

 

MacFarlane spoločne s hudobným skladateľom Joelom McNeelym, ktorý produkoval aj spomínanú štúdiovku Music Is Better Than Words, vybrali na album mix známych aj menej známych vianočných piesní. Norah Jones nahrala s MacFarlaneom pieseň Little Jack Frost Get Lost od dvojice Seger Ellis a Al Stillman, Sara Bareilles zas prispela do skladby Baby, It's Cold Outside od Franka Loessera. Nahrávka vznikla v slávnych Abbey Road Studios v Londýne v sprievode 52-členného orchestra. 

Štyridsaťročný Seth MacFarlane pracoval na niekoľkých animovaných seriáloch pre deti, kým v roku 1999 nevytvoril dnes už legendárnych Griffinovcov (1999). Tiež stojí za seriálom American Dad! (2005). Režíroval úspešnú komédiu Macík (2012), pre ktorú napísal aj scenár a drzému plyšovému medvedíkovi prepožičal svoj hlas. Ako herec sa predstavil napríklad v seriáloch Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007), Rodinná vojna (2005 - 2007) alebo FlashForward (2009 - 2010). Na budúci mesiac sa do slovenských kín dostane komédia Všetky cesty vedú do hrobu, ktorú režíroval, podieľal sa na scenári a taktiež v nej stvárnil jednu z hlavných postáv. Na budúci rok by malo mať premiéru pokračovanie spomínanej snímky Macík. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona