Sestry Nízlové si ľudia často mýlia

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 18:00 • 2 min
Sestry Nízlové si ľudia často mýlia

BRATISLAVA - Slovenské speváčky a dvojčatá Danielu a Veroniku Nízlovú, ktoré verejnosť pozná najmä ako spevácke duo TWiiNS, si ľudia podľa ich slov často mýlia.

slovakia

left justify in out

„Mýlia si nás hlavne tí, ktorí nás vidia prvýkrát. Vtedy sa im, samozrejme, zdáme byť veľmi rovnaké, ale potom už keď nás človek spozná, tak sme podľa mňa každá úplne iná,“ povedala Daniela v rozhovore pre agentúru SITA.

 

„Alebo potom, keď už si ľudia povedia, že už nás vedia rozoznať a príde len jedna z nás, že si nás nevedia porovnať, sú stratení a nedokážu priradiť meno,“ dodala.

 

Mladé dvojčatá nedávno nahrali so slovenským interpretom Mirom Jarošom na túto tému i pieseň s názvom Originál. „Veľmi sa nám tá pesnička páči, hlavne keď ju spievame naživo. Živou kapelou to naberá ešte väčšie grády. Ozaj som sa do nej až tak zaľúbila,“ poznamenala Veronika. „Naživo z nej ide oveľa väčšia energia a hlavne je tam zapamätateľný text, takže si ju naozaj všetci vedia zaspievať," doplnila.

 

Ako sa ďalej zhodli, v spomínanej skladbe sa skutočne našli. "V tejto pesničke sme sa tak našli, lebo presne, že ja som originál aj napriek tomu, že sme podobné, alebo priam rovnaké, každá z nás je stále originál. Ten text je super,“ priblížila Daniela.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona