Sestra známeho speváka opustila navždy tento svet

NETKY.SK • 27 December 2019, 18:56 • 2 min
Sestra známeho speváka opustila navždy tento svet

BRATISLAVA - Len niekoľko hodín po Štedrom dni zomrela v Londýne vo veku 55 rokov Melanie Panayiotou. Bola sestrou známeho, taktiež už bohužiaľ zosnulého speváka Georgea Michaela.

slovakia

left justify in out

Britské médiá si všimli, že Melanie opustila svet presne na deň, ako jej brat. George Michael zomrel 25. decembra 2016. Smrť Melanie Panayiotouvej potvrdila jej rodina, no žiadne ďalšie informácie nechel nikto poskytnúť. 

 

"Poprosili by sme, aby v týchto veľmi smutných chvíľach bolo rešpektované súkromie rodiny. Ďalšie vyjadrenia už nebudú," uvádza sa v stanovisku rodiny.

 

 

Jej brat zomrel tiež pomerne skoro

George Michael zomrel pred tromi rokmi tiež ešte vpomerne zrelom veku 53 rokov vo svojom dome v Goring-on-Thames v Oxfordshire. Obaja súrodenci boli bez matky už od roku 1997. Medzi pozostalými je otec súrodencov, Kyriacos Michael, a tiež ich najstaršia sestra, 57-ročná Yioda.

 

img

 

Sestra o bratovi Georgeovi
Melanie Panayiotou ešte v novembri poskytla britským médiám rozsiahly rozhovor o svojom bratovi. Okrem iného v ňom prezradila, že si boli veľmi blízki a mali rovnaký zmysel pre humor. Hovorila aj o tom, že George sa ako dieťa vymykal zaužívaným stereotypom o chlapcoch, vôbec ho "nezaujímal futbal, autá ani podobné veci" a už od detstva mu bolo jasné, kým chce byť.

 

 

Kariéra slávneho speváka
George Michael, vlastným menom Georgios Kyriacos Panagiotou, sa narodil 25. júna 1963 v Londýne. V roku 1981 založil spolu s Andrewom Ridgeleyem legendárne popové duo Wham!, ktoré sa preslávilo predovšetkým vianočnou piesňou Last Christmas alebo Wake Me Up Before You Go-Go.

 

 

Legendárny feat. s Eltonom Johnom 

V roku 1987 sa Michael vydal na sólovú dráhu, pričom na konte má štúdiovky Faith (1987), Listen Without Prejudice Vol. 1 (1990), Older (1996), Songs From The Last Century (1999), Patience (2004) či živák Symphonica (2014). Celosvetovo predal viac ako 100 miliónov kópií albumov. Medzi jeho najúspešnejšie single patria aj skladby ako napríklad Careless Whisper, A Different Corner, I Want Your Sex, One More Try, Don't Let the Sun Go Down on Me (feat. Elton John), Somebody to Love (feat. Queen), Jesus to a Child alebo Fastlove.

 

 

Ocenenia počas spevákovej kariéry

Magazín Billboard ho zaradil na 40. miesto rebríčka 100 najúspešnejších interpretov všetkých čias. Počas kariéry získal napríklad dve Grammy, tri BRIT Awards, štyri Ivor Novello Awards či tri American Music Awards.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies