Šestnásťročný Hagiho syn sa stal najmladším kapitánom v rumunskej lige

NETKY.SK • 13 August 2015, 13:51 • 2 min
Šestnásťročný Hagiho syn sa stal najmladším kapitánom v rumunskej lige

BUKUREŠŤ- Syn legendy rumunského futbalu Gheorghea Hagiho sa stal vo veku 16 rokov najmladším kapitánom mužstva v dejinách najvyššej domácej súťaže. Ianis Hagi si na rukáv navliekol pásku s "céčkom" v druhom polčase stredajšieho zápasu, v ktorom jeho tím Viitorul Konstanca zdolal Universitateu Craiova 2:1.

slovakia

left justify in out

"Je to výnimočný pocit mať na sebe kapitánsku pásku v takom mladom veku. Ale som na ňu zvyknutý," povedal Ianis Hagi, ktorý sa na ihrisko dostal v 60. minúte namiesto Razvana Marina. Potomok "Karpatského Maradonu", ako pre výnimočnú kopaciu techniku prezývali jeho otca, je kapitánom rumunskej reprezentácie do 17 rokov.

 

Hagi junior, ktorý sa narodil 22. októbra 1998 v Istanbule počas otcovho pôsobenia v miestnom veľkoklube Galatasaray, debutoval v rumunskej lige 5. decembra 2014 pri prehre 1:2 s FC Botosani. Taktiež hráva na poste centrálneho ofenzívneho stredopoliara.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies