Šesťdesiatšesťročnému Trávníčkovi sa narodilo tretie dieťa

NETKY.SK • 31 December 2016, 13:18 • 2 min
Šesťdesiatšesťročnému Trávníčkovi sa narodilo tretie dieťa

BRATISLAVA - Českému hercovi Pavlovi Trávníčkovi sa v piatok 30. decembra narodilo tretie dieťa. Jeho manželka Monika priviedla na svet syna, ktorému dali meno Maxmilián. Chlapec po narodení vážil 3,21 kilogramu a meral 50 centimetrov.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatšesťročný Trávníček a jeho o 35 rokov mladšia manželka sa dočkali prvého spoločného potomka až na tretí pokus, keďže Monika predtým dvakrát potratila.


Dvojica sa zosobášila 24. augusta 2015 po niekoľkých rokoch randenia. Svadbu mali v Letohrádku sv. Vojtecha v Počátkach na Vysočine. Pre herca ide už o štvrté manželstvo, keďže v minulosti bol ženatý s herečkou Simonou Stašovou, baletkou Evou Štefkovou a Luciou Vrbovou. Z predošlých vzťahov má dvoch synov - Adama z manželstva so Štefkovou a Pavla, ktorého mu porodila Helena Dytrtová.


Najznámejšou postavou Pavla Trávníčka je princ v legendárnej rozprávke Tři oříšky pro Popelku (1973). Zahral si aj vo filmoch Třetí princ (1982), Kukačka v temném lese (1984), O štěstí a kráse (1986), Kouzelnice od křídového potoka (1988) a mnohých ďalších.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona