Šestákovi hrozí operácia menisku a predčasný koniec sezóny

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 10:05 • 2 min
Šestákovi hrozí operácia menisku a predčasný koniec sezóny

BOCHUM - Pre slovenského futbalistu Stanislava Šestáka sa prebiehajúca sezóna pravdepodobne skončí predčasne. Tridsaťdvaročného útočníka druholigového nemeckého klubu VfL Bochum trápia problémy s vonkajším meniskom, informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

"Už tri týždne ma trápia pretrvávajúce bolesti v kolene. Preto sme dnes predpoludním išli veci na koreň. Ukázalo sa, že mám poškodený vonkajší meniskus," povedal Šesták, ktorému pravdepodobne hrozí operácia a predčasný koniec sezóny.

 

Po stanovení diagnózy hovoril slovenský reprezentant s klubovým trénerom i koučom národného tímu Jánom Kozákom. "Verbeek mi radil okamžitú operáciu, pretože 80-percentný výkon mužstvu nepomôže. V rovnakom zmysle sa vyjadril aj tréner Kozák," uviedol v rozhovore pre internetový portál reviersport.de Šesták, ktorý sa v utorok stretne s klubovým lekárom a zástupcom športového predstavenstva a bude s nimi hovoriť o ďalšom postupe. "Dôležité je, že do štartu novej sezóny budem v poriadku," dodal Šesták.

 

Štyri kolá pred koncom ročníka druhej bundesligy patrí Bochumu 13. priečka v tabuľke. VfL prehral štyri zápasy v rade, aj preto stále nemá istotu záchrany.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies