Šesták si neotestuje Luxemburčanov

NETKY.SK • 10 November 2014, 15:39 • 2 min
Šesták si neotestuje Luxemburčanov

BOCHUM - Slovenský futbalový reprezentant v službách nemeckého druholigového klubu VfL Bochum Stanislav Šesták si v utorok neotestuje hráčov luxemburskej reprezentácie pred konfrontáciami v C-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska.

slovakia

left justify in out

Bochum a Luxembursko si zmerajú sily v prípravnom súboji 11. novembra o 19.00 h na Stade Henri Dunant s kapacitou 4830 divákov v Luxemburgu, ale 31-ročný rodák z Demjaty pri tom nebude. Informáciu priniesol web VfL. Ako je známe, práve v utorok bude o 15.00 h v Senci zraz reprezentácie SR pred nadchádzajúcim medzinárodným asociačným termínom. 

 

Odchovanec prešovského futbalu Šesták zatiaľ zaznamenal v II. bundeslige 2014/2015 štyri góly a je druhým najlepším strelcom svojho mužstva. V piatok vyrovnal na konečných 2:2 na trávniku Kaiserslauternu. V októbrovom kvalifikačnom stretnutí spečatil triumf Slovákov 3:1 v Bielorusku. 

 

Luxemburčania budú 15. novembra v kvalifikácii hostiť Ukrajincov, tím SR sa v rovnaký deň predstaví v Macedónsku. Vzájomné zápasy v kvalifikácii sú na programe 27. marca 2015 na Slovensku a 2. októbra 2015 u súpera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies