Šesták: Pre divákov to bol skvelý zápas

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 09:21 • 2 min
Šesták: Pre divákov to bol skvelý zápas

BERLÍN - Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Šesták sa v drese VfL Bochum dvakrát strelecky presadil v piatkovom stretnutí 25. kola druhej najvyššej nemeckej súťaže proti Heidenheimu.

slovakia

left justify in out

Rodák z Demjaty, ktorý hral do 72. min, strelil v 20. a 70. min druhý a tretí gól svojho zamestnávateľa, čím prispel k víťazstvu 4:1. Šesták má v tejto ligovej sezóne na svojom konte deväť presných zásahov, v tabuľke strelcov sa vyrovnal inému Slovákovi Jakubovi Sylvestrovi z 1. FC Norimberg.


"Pre divákov to bol skvelý zápas. Myslím si, že si užili veľa zábavy. Po prestávke sme niekoľkokrát mali problémy, pretože Heidenheim hral chvíľami lepšie. Nezložili sme však zbrane, bojovali sme a získali víťazstvo. Je pre mňa veľmi príjemné, že som gólmi pomohol mužstvu," vyhlásil pre oficiálnu stránku svojho zamestnávateľa Stanislav Šesták, ktorý strelil dva góly aj pred týždňom pri remíze 2:2 na pôde Fortuny Düsseldorf. Bochumu patrí aktuálne 10. miesto, keď preskočil práve súpera z Heidenheimu.


Strelecký účet v rámci II. bundesligy si v piatok otvoril stredopoliar Darmstadtu Milan Ivana, ktorý odohral celý domáci zápas proti Unionu Berlín (5:0) a v 56. min zaznamenal tretí gól mužstva ašpirujúceho na postup do najvyššej súťaže. Darmstadtu priebežne patrí druhé miesto v tabuľke o skóre pred tretím Kaiserslauternom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies