Šesták bude mať nového trénera, Daum v Bursaspore skončil

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 11:05 • 2 min
Šesták bude mať nového trénera, Daum v Bursaspore skončil

BRATISLAVA - Nemec Christoph Daum už nie je trénerom tureckého prvoligového futbalového klubu Bursaspor, kde pôsobí aj slovenský reprezentant Stanislav Šesták.

slovakia

left justify in out

"Rád by som s mužstvom vybojoval miestenku do európskych pohárov či domáci pohár, oboje je ešte možné dosiahnuť. Na základe udalostí z ostatných mesiacov som sa však rozhodol rozviazať zmluvu a ukončiť spoluprácu," citoval kolínsky express slová 60-ročného skúseného kormidelníka (nar. 24. októbra 1953), ktorý ďalej poznamenal: "Musíme ešte vyriešiť pár drobných detailov. Bursasporu želám do budúcnosti veľa úspechov."

 

Futbalový svetobežník Daum, ktorý viedol z lavičky aj nemecké tímy 1. FC Kolín, VfB Stuttgart, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt, rakúsku Austriu Viedeň, belgické mužstvo FC Bruggy a turecké kluby Besiktas Istanbul, Fenerbahce Istanbul, prišiel do Bursasporu vlani v polovici augusta a podpísal kontrakt do 30. júna 2015. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies