Šesť tínedžerov usmrtil oxid uhoľnatý z benzínového generátora

NETKY.SK • 2 Február 2017, 12:28 • 2 min
Šesť tínedžerov usmrtil oxid uhoľnatý z benzínového generátora

MNÍCHOV - Šesť tínedžerov, ktorých našli cez víkend mŕtvych v záhradnom domčeku v nemeckom meste Arnstein v spolkovej krajine Bavorsko, usmrtil oxid uhoľnatý, ktorý unikal z benzínového generátora. Informovali o tom dnes tamojšia polícia a prokuratúra.

slovakia

left justify in out

Ženy a muži, ktorých našli mŕtvych, boli vo veku 18 až 19 rokov. Zišli sa v sobotu večer 28. januára, zrejme na párty, na odľahlom pozemku v bavorskom regióne Dolné Fransko.

 

Telá tínedžerov našiel na druhý deň v nedeľu majiteľ pozemku, ktorého dcéra a syn boli medzi mŕtvymi. Keď totiž mužove deti od nedeľného rána nedali o sebe vedieť, začal sa o ne báť a išiel partiu mladých ľudí skontrolovať.

 

Polícia a prokuratúra uviedli, že benzínový generátor nebol vhodný na použitie vo vnútorných, uzavretých priestoroch. Úrady zároveň začali vyšetrovať, kto je zodpovedný za nainštalovanie generátora v domčeku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona