Šesť hodín a 115 míľ v zlom počasí, Armstrong to stále dá

NETKY.SK • 17 Január 2017, 14:11 • 2 min
Šesť hodín a 115 míľ v zlom počasí, Armstrong to stále dá

AUSTIN - Kontroverzná figúra svetovej cyklistiky Lance Armstrong napriek doživotnému zákazu súťaženia na bicykli nezaháľa.

slovakia

left justify in out

Najslávnejší víťaz a neskôr najväčší dopingový hriešnik histórie Tour de France si počas minuléhu víkendu v Austine doprial poriadnu dávku tréningových kilometrov, keď bol sparingom krajanovi Lawsonovi Craddockovi. Štyridsaťpäťročný Armstrong a o 21 rokov mladší Craddock odtiahli spolu 185 km v nevľúdnom veternom počasí a trvalo im to necelých 6 hodín. A to je znakom solídneho tempa. Armstrong v popiske k videu zavesenom na sieti instagram uviedol: "Šesť hodín a 115 míľ v mizernom počasí. Kto by sa chcel pridať?"

 

 

 

6 hours/115 miles in miserable weather with @lawsoncraddock. Who wants to do that....? WEDŪ. Nice camera work @college44

Video uverejnené používateľom Lance Armstrong (@lancearmstrong),

 

Dvadsaťštyriročný Craddock vyrastal v texaskom Houstone, čiže s Armstrongom boli takmer susedia. Lepšie sa poznajú od roku 2010, keď vtedy 18-ročný Craddock dobyl americké juniorské tituly v časovke aj pretekoch s hromadným štartom. Craddock nie je jediný americký cyklista, ktorý v ostatných rokoch trénoval s Armstrongom. Líder BMC Racing Tejay van Garderen v roku 2014 čelil kritike po tom, čo ho v tréningových jazdách ťahal motorový vodič, ktorým bol práve Armstrong.

 

Bývalý sedemnásobný víťaz Tour de France Armstrong sa po prevalení svojej dopingovej minulosti v roku 2012 stal štvancom vo svetovej cyklistike. Odobrali mu všetky získané tituly počas dopingového obdobia, opustili a zažalovali ho dlhoroční finanční partneri, ktorí žiadajú vrátanie peňazí z masívnej podpory dopingového hriešnika. Ráta sa to na milióny dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona