Šesť dní po zrútení budovy v Keni zachránili z trosiek štyroch živých ľudí

NETKY.SK • 6 Máj 2016, 08:29 • 2 min
Šesť dní po zrútení budovy v Keni zachránili z trosiek štyroch živých ľudí

NAIROBI - Troch ďalších ľudí dnes zachránili spod trosiek zrútenej šesťpodlažnej obytnej budovy v kenskej metropole Nairobi - uväznení boli šesť dní.

slovakia

left justify in out

Celkový počet dnes zachránených osôb tak stúpol na štyri, informovala tlačová agentúra AP s odvolaním sa na šéfa nairobskej polície Japhetha Koomeho.

 

V dnešných neskorších hodinách zachránili dve ženy a muža, na začiatku dňa vytiahli z trosiek živú ženu v ôsmom mesiaci tehotenstva. Správa o záchrane štyroch ľudí prišla v čase, keď počet usmrtených po páde budovy stúpol na 36 a počet nezvestných je stále 70.

 

V utorok 3. mája našli živé takmer šesťmesačné bábätko, čo posilnilo nádeje, že pod troskami možno záchranári objavia ďalších ľudí, ktorí prežili. Dieťa našli bez zranení v umývadle - štyri dni po zrútení budovy z piatka 29. apríla.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona