Sersena v Petrohrade operovali, Šťastný odletí vo štvrtok domov

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 08:37 • 2 min
Sersena v Petrohrade operovali, Šťastný odletí vo štvrtok domov

PETROHRAD - Slovenská hokejová reprezentácia prišla na MS v Rusku o ďalších dvoch hráčov. Po Tomášovi Hrnkovi sa šampionát skončil pre obrancu Michala Sersena aj útočníka Andreja Šťastného. Sersen si pri tvrdom náraze na spodný mantinel zlomil nohu a v Petrohrade podstúpil operáciu. Šťastný si zasa výrazne poranil prsný sval a vo štvrtok odletí domov.

slovakia

left justify in out

Obaja hráči si nepríjemné zranenia privodili v tretej tretine. Obranca Slovana Bratislava ešte na jej začiatku, keď pri rozbiehaní smerom k mantinelu spadol a hrozivo doň narazil. Do konca neúspešného zápasu, v ktorom Slováci podľahli Bielorusku 2:4, prišli aj o Šťastného. "Mišov súboj som nevidel, ale vyzeralo to veľmi zle. Má zlomenú nohu a skončil. Na záver som sa navyše dozvedel, že Andrej Šťastný si zrejme natrhol prsný sval, presnú diagnózu ešte nepoznám. Aj on však pravdepodobne dohral," uviedol po zápase tréner Zdeno Cíger.

 

Po 20-tej hodine SELČ oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja informoval, že Sersen podstúpil operáciu. "Má viackrát zlomenú ihlicu, ktorú musia spevniť. Andrej Šťastný absolvoval vyšetrenie magnetickou rezonanciou, ale je isté, že vo štvrtok pocestuje domov," uviedol mediálny manažér Tomáš Štulajter.

 

V utorok prišlo slovenský mužstvo o Hrnku, ktorý si privodil zranenie v oblasti ramena a v stredu odletel rehabilitovať na Slovensko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies