Sersen sa vyliečil, rozohrá sa v Banskej Bystrici

NETKY.SK • 24 November 2016, 08:22 • 2 min
Sersen sa vyliečil, rozohrá sa v Banskej Bystrici

BANSKÁ BYSTRICA - Hokejový obranca Michal Sersen sa už zotavil po zlomenine nohy zo zápasu Slovenska s Bieloruskom na svetovom šampionáte v Petrohrade a po týždňoch tréningov je pripravený zasiahnuť do hry.

slovakia

left justify in out

Pred návratom do dresu Slovana Bratislava sa rozohrá vo dvoch zápasoch najvyššej slovenskej súťaže v drese Banskej Bystrice, s ktorou absolvoval v stredu aj prvý tréning. V piatok nastúpi proti Liptovskému Mikulášu, v nedeľu proti Novým Zámkom. Potom by sa mal pripojiť k tímu Slovana, s ktorým má platnú zmluvu.


Od operácie uplynulo už šesť mesiacov. "Som veľmi rád, že už nastúpim na stretnutie. Stále trochu cítim, že v nohe nie je zatiaľ niekdajšia sila. Žiaľ, inak ako v zápasoch sa ju nedá opäť nabrať. Verím, že pôsobenie v Banskej Bystrici mi pomôže, aby som naskočil do zápasového rytmu. Hlavne aby noha vydržala zaťaženie," povedal v rozhovore pre štvrtkové vydanie denníka Šport Michal Sersen.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona