Sersen po CSKA: Najhorší zápas, aký som zažil

NETKY.SK • 12 Február 2015, 18:15 • 2 min
Sersen po CSKA: Najhorší zápas, aký som zažil

BRATISLAVA - Hráči Slovana Bratislava prehrali v stredajšom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade favorizovaného tímu CSKA Moskva 0:12, čím sa postarali o negatívny rekordný zápis.

slovakia

left justify in out

Tento rezultát je najvyšší v histórii tejto nadnárodnej súťaže. Doterajšie maximum bolo 14. marca 2009 víťazstvo Kazane nad Omskom 11:1 v play-off ročníka 2008/2009.

 

Zverencom fínskeho trénera Petriho Matikainena sa po debakli nezaspávalo ľahko, všetci boli veľmi sklamaní. "Bol to najhorší zápas, aký som zažil. Myslím si, že všetko je to len v našich hlavách. Do stretnutia sme vstupovali s tým, že chceme uhrať čo najlepší výsledok, nikto z nás nič nevypustil. V stredu sa stretlo pravdepodobne veľa zlých okolností, ktoré nezahrali pre nás. Nastúpili sme proti najlepšiemu mužstvu ligy, ktoré sa prezentuje neskutočnými výkonmi. Hokejisti CSKA hrali úžasne od začiatku až do konca, navyše v pre nás neľahkej situácii. Kalich horkosti sme si vypili do dna, je z toho veľmi zlý výsledok," citoval oficiálny web Slovana slová obrancu Michala Sersena. 

 

Na "belasých" čaká už v piatok 13. februára o 17.00 h SEČ druhý duel na tomto "tripe" - proti Torpedu Nižnij Novgorod. V ňom si chcú hráči napraviť reputáciu. "Verím, že to bude úplne iné ako v Moskve. Musíme všetci zabojovať a siahnuť na dno síl. Chceme napraviť to, čo sa stalo v stredu a nepotopiť seba a klub ešte viac," doplnil 29-ročný rodák z Gelnice, ktorý je jeden z najvyťažovanejších zadákov Slovana. 

 

Hráči si vo štvrtok popoludní zatrénovali len v posilňovni zimného štadióna, keďže v hale Torpeda bol basketbalový zápas ruskej súťaže. Na ľad v Nižnom Novgorode vykorčuľujú slovanisti v piatok predpoludním. 

 

Slovanu Bratislava patrí posledná 14. priečka v Západnej konferencii so ziskom 59 bodov z 55 stretnutí, do play-off už definitívne nemôže postúpiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies