Sersen bude hrať budúcu sezónu za HC Lev Praha

NETKY.SK • 19 Jún 2012, 07:06 • 2 min
Sersen bude hrať budúcu sezónu za HC Lev Praha

Sersen bude hrať budúcu sezónu za HC Lev Praha - Hokej Slovenský reprezentačný obranca Michal Sersen bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v tíme HC Lev Praha. Striedborný medailista z tohtoročných MS vo Fínsku a Švédsku podpísal s českým účastníkom Kontinen

slovakia

left justify in out

img

Slovenský reprezentačný obranca Michal Sersen bude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v tíme HC Lev Praha. Striedborný medailista z tohtoročných MS vo Fínsku a Švédsku podpísal s českým účastníkom Kontinentálnej hokejovej ligy zmluvu na 1 rok.

Sersen tak zostáva naďalej v českej metropole, keďže pôsobil v uplynulom ročníku v Sparte Praha. Skúsenosti z KHL už má, v sezóne 2010/11 odohral 51 zápasov za Avtomobilist Jekaterinburg.

V pondelok sa oficiálne rozšíril káder Pražanov aj o ďalšiu trojicu hokejistov, informuje oficiálna stránka KHL. Lev si upísal na 1 rok kanadského centra Erika Christensena z Minnesoty Wild, na dva roky českého krídelníka Michala Birnera a kanadského obrancu Nathana Oystricka, naposledy pôsobiaceho v zámorskej AHL v drese Portlandu Pirates.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies