Serie A: Škriniarov Inter späť v čele tabuľky

NETKY.SK • 22 September 2021, 10:19 • 2 min
Serie A: Škriniarov Inter späť v čele tabuľky

TALIANSKO – Milan Škriniar a jeho Inter zvíťazili na pôde domácej Fiorentiny 3:1, Atalanta sa po nevydarenom začiatku sezóny konečne prebrala.

slovakia

left justify in out

Inter vyhral svoj 1 500. zápas v Serii A

Obhajca scudetta nevstúpil do zápasu vôbec dobre, v úvodných minútach boli lepším mužstvom fialky a prvé šance nenechali na seba dlho čakať. 

 

Brankár Interu Samir Handanovič značne podržal svoj tím, keď skvelým zákrokom vychytal strelu nebezpečného Vlahoviča. V 23. minúte už Handanovič nemal nárok, po rýchlej krídelnej akcii Gonzáleza sa jeho prízemný center dostal až k Sottilovi a ten poslal Fiorentinu do vedenia. 

 

Inter sa postupne začal dostávať do hry a prvá ich príležitosť prišla z priameho kopu, turecký expert Calhanoglu vyskúšal Dragowského. Poliak previedol pohotový zákrok a fialky stále viedli 1:0.

 

Druhý polčas priniesol už iba góly Interu, v 52. minúte vyrovnal obranca Darmian. Neskôr po rohovom kope Calhanoglua sa hlavou presadil Edin Džeko

 

Ďalší klinec do truhly prišiel pre Fiorentinu v zmysle červenej karty. Za protesty proti rozhodcovi bol vylúčený González. Oslabené fialky inkasovali ešte raz, po šikovnej akcii Interu na 3:1 spečatil Perišič

 

Inter figuruje zatiaľ na prvej priečke, no Neapol a AC odohrajú svoje zápasy až dnes večer. 

 

 

Atalanta zdolala šikovné Sassuolo

Gasperiniho zverenci mali pomalší štart do sezóny a mnohí odborníci sú stále názoru, že tím z Bergama už stratil svoje čaro. Po prehre s Fiorentinou a remízou 0:0 s Bolognou predviedla Atalanta konečne dobrý výkon proti Sassuolu

 

Po klasickej akcii Atalanty strelil úvodný gól Nemec Gosens. Sassuolo mohlo okamžite odpovedať, no Francúz Defrel hrôzostrašne prestrelil. 

 

Ofenzívny futbal v prvom polčase pokračoval, na 2:0 zvýšil bývalý hráč Chelsea Davide Zappacosta. Posledný gól zápasu strelil tesne pred koncom prvého polčasu kapitán hostí Berardi.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona