Serie A: Neapol s 11. víťazstvom v sérii, Osimhen: Je ťažké nás zdolať

NETKY.SK • 24 Október 2022, 14:28 • 2 min
Serie A: Neapol s 11. víťazstvom v sérii, Osimhen: Je ťažké nás zdolať

RÍM - Futbalisti SSC Neapol dosiahli v nedeľňajšom zápase na ihrisku AS Rím už 11. víťazstvo za sebou. Impozantná je aj ich séria bez prehry, ktorá trvá od 24. apríla a v súčte zápasov v Serii A a Ligy majstrov zahŕňa 25 stretnutí, 20 z nich bolo víťazných.

slovakia

left justify in out

Osimhen to lepšie trafiť ani nemohol

 

Pri predĺžení úspešnej šnúry nechýbal ani slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka, ktorý odohral celý zápas a v 79 minúte dostal žltú kartu. Predošlá 11-zápasová víťazná séria sa zrodila ešte v ére legendárneho Argentínčana Diega Maradonu, ktorý v rokoch 1987 a 1990 doviedol tím k dvom titulom v Serii A.

Zverenci Luciana Spallettiho mali v šlágri 11. kola najvyššej talianskej súťaže viac z hry, keď na Stadio Olimpico prevýšili domácich v počte striel (12:6), pričom im nedovolili ani jednu na bránku. Ich príležitosti sa rodili po nakopávaných loptách, centroch aj individuálnych chybách, z ktorých jedna viedla k rozhodujúcemu momentu. Matteo Politano centrom na pravom krídle vysunul Victora Osimhena, obranca Chris Smalling mu nechal priveľa priestoru na krížnu strelu z ostrého uhla, na ktorú nedosiahol brankár Rui Patricio"Hráči AS Rím boli pre nás náročný súper, ale ukázali sme, že je veľmi ťažké zdolať Neapol," citovala Osimhena agentúra AP.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona