Serie A: Neapol nezvládol záver zápasu s Rímom a v súboji o titul stratil dôležité body

NETKY.SK • 19 Apríl 2022, 09:19 • 2 min
Serie A: Neapol nezvládol záver zápasu s Rímom a v súboji o titul stratil dôležité body

NEAPOL – Futbalisti SSC Neapol si skomplikovali situáciu v boji o taliansky titul. V 33. kole Serie A doma remizovali s AS Rím 1:1 a v tabuľke sú tretí so štvorbodovou stratou na lídra AC Miláno. Druhý Inter stráca na mestského rivala dva body, odohral však o zápas menej.

slovakia

left justify in out

Po odchode Lobotku sme prestali kontrolovať hru

 

Slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka nastúpil proti AS Rím v základnej jedenástke, no v 57. minúte si obnovil svalové zranenie a na trávniku prepustil svoje miesto Piotrovi Zieliňskému. Neapol viedol od 11. minúty po premenenej jedenástke Lorenza Insigneho, hostia vyrovnali v nadstavenom čase zásluhou Stephana El Shaarawyho.

 

 

Kouč Neapola Luciano Spalletti bol po zápase sklamaný, že jeho tím prišiel v závere o dôležité dva body. „Cítim horkosť v ústach. Záver zápasu sme si mali postrážiť lepšie. Po vynútenom odchode Lobotku sme prestali kontrolovať hru. Na ihrisko síce prišli čerství stredopoliari, no nefungovalo to podľa našich predstáv," priznal Spalletti pre oficiálny klubový web Neapola.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AS Roma (@officialasroma)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies