Serie A: Inter znova stratil body, Bennacer nádherným volejom vykúpil Rossoneri

NETKY.SK • 21 Marec 2022, 09:16 • 2 min
Serie A: Inter znova stratil body, Bennacer nádherným volejom vykúpil Rossoneri

TALIANSKO – Úradujúci majster Serie A Inter Miláno si poriadne skomplikoval záver sezóny, obhajoba titulu už nie je v rukách Interu, ale ich mestského rivala AC Milána.

slovakia

left justify in out

Katastrofálna forma Interu

 

Milan Škriniar a jeho Inter získal z posledných 5 zápasov iba 6 bodov a prepadli sa na 3. miesto talinskej Serie A. Na ich mestského rivala AC Miláno strácajú 6 bodov, ale stále majú jeden zápas k dobru. 

 

Vo svojom víkendovom zápase privítali na domácej pôde vždy nebezpečnú Fiorentinu. Fiorentina sa dostala do vedenia zásluhou defenzívneho záložníka Lucasa Torreiru a Inter musel znova zachraňovať prehru. Našťastie pre domácich si na krásny center Perišiča nabehol pravý obranca Denzel Dumfries a pohotovou hlavičkou vyrovnal na 1:1. V závere zápasu mali oba tímy ešte svoje šance, no ani jeden z nich sa k víťaznému gólu nedostal. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter 🏆🇮🇹 (@inter)

 

Ismael Bennacer spasil lídrov tabuľky

 

Milánske AC pricestovalo na dôležitý zápas do Cagliari. Milánčania sú v dobrej forme, ale už niekoľkokrát nám dokázali, že práve zápasy so slabšími súpermi im dokážu narobiť poriadne problémy. 

 

Rossoneri začali dobre a už po prvej polhodine mohli vyhrávať 2:0. Najprv zahodil obrovskú šancu Giroud, neskôr z diaľky orazítkoval žrď Franck Kessie a nakoniec v obrovskej príležitosti zlyhal Brahim Diaz

 

Víťazný gól hostí prišiel v druhom polčase, keď sa po krásnej kombinácii nádherným volejom presadil Ismael Bennacer. Bennacer odohral jeden z najlepších zápasov tejto sezóny a bol jednoznačne najlepším hráčom na ihrisku. 

 

AC mohlo v závere zápasu pridať svoj druhý gól, no v 100%-nej gólovke zlyhal kapitán Davide Calábria. Tieto nepremenené šance sa mohli Milánčanom vypomstiť, keď sa v posledných minútach dostalo Cagliari do jedinej vyloženej šance, ale nakoniec hlavička Pavolettiho skončila iba na brvne. AC sa tak odpútalo od Interu a Neapolu a naďaluje pokračuje vo svojej ceste za ziskom ligového titulu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona