Serie A: Inter už nemá osud titulu vo vlastných rukách! Neuveriteľný skrat brankára zariadil prekvapivú výhru Bologni

NETKY.SK • 28 Apríl 2022, 08:57 • 2 min
Serie A: Inter už nemá osud titulu vo vlastných rukách! Neuveriteľný skrat brankára zariadil prekvapivú výhru Bologni

BOLOGNA – Futbalisti Interu Miláno prehrali v stredajšej dohrávke 20. kola najvyššej talianskej súťaže v Bologni 1:2. Neudržali vedenie po rýchlom góle Ivana Perišiča a v tabuľke zostali na druhom mieste o dva body za lídrom a mestským rivalom AC Miláno.

slovakia

left justify in out

Náhradný brankár Radu zaváhal v najhoršej možnej chvíli 

 

Inter sa dostal do vedenia už v 3. minúte, keď sa po nádhernej individuálnej akcii presadil Perišič. Na strane domácich dokázal odpovedať bývalý hráč Interu Marco Arnautovič, ktorý šikovnou hlavičkou vyrovnal skóre. 

Rozhodujúci gól prišiel v 81. minúte, keď si slabšiu chvílku vybral brankár Radu, ktorý netrafil loptu a nešťastne daroval domácim víťazný gól. Loptu do siete doťukol Sansone, ktorý sa po zápase vtipne vyjadril, „dúfam, že ma Maldini zavolá aspoň na hosťovanie, nech si možem zahrat Ligu Majstrov." Sansoneho gól znamená, že Inter už nemá o zápas menej a stráca na Rossoneri 2 body. Všetko sa rozhodne v posledných štyroch kolách.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies