Serie A: Inter uštedril Neapolu prvú prehru v sezóne v Serii A, rozhodol Džeko

NETKY.SK • 5 Január 2023, 08:54 • 2 min
Serie A: Inter uštedril Neapolu prvú prehru v sezóne v Serii A, rozhodol Džeko

MILÁNO - Futbalisti SSC Neapol utrpeli prvú prehru v tejto sezóne Serie A. V stredajšom zápase 16. kola podľahol líder najvyššej talianskej súťaže na ihrisku štvrtého Interu Miláno 0:1 po góle Edina Džeka.

slovakia

left justify in out

Neapol aj naďalej na čele tabuľky

 

Neapol sa napriek prehre udržal na čele tabuľky. Pred druhým AC Miláno, ktorý zvíťazil na pôde Salernitany 2:1, má päťbodový náskok. Inter zostal na štvrtom mieste, na SSC stráca osem bodov. Duel Interu s Neapolom priniesol mikrosúboj dvoch slovenských reprezentantov, stopér víťazov Milan Škriniar absolvoval plnú minutáž, stredopoliar hostí Stanislav Lobotka hral do 85. minúty.

 

Neapol stratil prvé body v najvyššej súťaži od 31. augusta, keď remizoval doma s Lecce 1:1. V lige pred vystúpením na San Sire ťahal sériu jedenástich triumfov. Proti Interu mohol inkasovať už v úvode z kopačky Dimarca a v závere prvého polčasu po strele Lukakua. O osude stretnutia napokon rozhodla 56. minúta, keď si Džeko nabehol na Dimarcov center z ľavej strany a prudkou hlavičkou zblízka prekonal brankára Mereta. V úplnom závere mohol vyrovnať striedajúci Raspadori, ale Onana predviedol reflexívny zákrok.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter (@inter)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies