Serie A: Derby d'Italia skončilo remízou, Neapol stratil prvé body

NETKY.SK • 25 Október 2021, 12:36 • 2 min
Serie A: Derby d'Italia skončilo remízou, Neapol stratil prvé body

MILÁNO – Slávne Derby d'Italia vyzeralo lepšie pre Škriniarov Inter, no penalta v závere zápasu rozhodla o deľbe bodov v najsledovanejšom zápase Talianska.

slovakia

left justify in out

Inter odíde z derby nespokojný

Domáci Inter, ktorý v minuloročnej sezóne narušil dominanciu Juventusu, si poriadne brúsil zuby na slávne Derby d'Italia. 

 

Prvú šancu si ale pripravili hostia, keď zmätok v šestnástke po tvrdej strele Moratu zahasil až brankár Handanovič. V 17. minúte sa už radovali domáci, po Škriniarovej prihrávke trafil spojnicu brány Hakan Calhanoglu a na odrazenú loptu si počkal veterán Džeko. Chladnokrvný útočník sa pred otvorenou bránou nemýlil a domáci viedli 1:0.

 

 

Na ani jednej strane sa nevytvárali žiadne veľké šance, Juventus zahrozil ďalekonosnou strelou Cuadrada a na druhej strane v dobrej pozícii zlyhal Perišič

 

Všetko smerovalo k tesnej výhre Interu, no po nešťastnom zákroku Dumfriesa nariadil rozhodca penaltu. Loptu si na biely bod postavil Dybala a bez problémov prekonal Handanoviča. Záver zapasu nezvládol domáci tréner Simone Inzaghi, ktorý po nariadení penalty dostal červenú kartu a zápas dopozeral z tribúny.

 

 

Neapol remizoval na pôde AS Ríma

Najzaujímavejším faktom tohto zápasu bolo, že duel síce dohrali všetci hráči, ale ani jeden z trénerov zápas na lavičke nedokončil. Obaja tréneri José Mourinho a Luciano Spalletti boli počas zápasu vylúčení a ďalší zápas si pozrú iba z tribún.

 

Rím mal z hry viac a vytvoril si aj viac šancí, no Abraham v nájazde na brankára minul bránu a hlavička Manciniho skončila tesne veďla pravej žrde. Neapol tak stratil body prvýkrát v sezóne a dotiahlo sa naňho milánske AC, ktoré zdolalo Bolognu 4:2.

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies