Serie A: AC sa dostalo na čelo tabuľky, Inter remizoval s Neapolom

NETKY.SK • 14 Február 2022, 10:11 • 2 min
Serie A: AC sa dostalo na čelo tabuľky, Inter remizoval s Neapolom

MILÁNO – Rossoneri v domácom zápase zdolali Sampdoriu a preskočili Inter na čele talianskej Serie A. Inter remizoval s Neapolom v šlágri 25. kola.

slovakia

left justify in out

Leao sa stáva hviezdou talianskej ligy!

 

Portugalský krídelník bol v posledných sezónach často terčom kritiky, pretože napriek svojmu obrovskému talentu svojou hrou pôsobil, akoby sa mu niekedy vôbec nechcelo hrať. No počas tejto sezóny patrí medzi ťahúnov Rossoneri a ak si svoje výkony dokáže udržať, tak bude jednoznačne patriť medzi najlepších futbalistov sveta!

 

Práve Leao rozhodol o víťazstve Milánčanov v zápase so Sampdoriou Janov, keď už v 8. minúte prekonal hosťujúceho brankára Falconeho, ktorý mimo tohto gólu odchytal excelentný zápas. 

 

Na Leaov gól perfektne asistoval brankár Rossoneri Mike Maignán, ktorá milimetrovou rozhohrávkou našiel rozbehnutého Portugalčana a ten využil svoju rýchlosť a posadil červenočiernych na čelo talianskej Serie A

 

 

Po prehre s mestským rivalom Inter iba remizoval s Neapolom

 

Do šlágra 25. kola vstúpil lepšie domáci Neapol, keď sa už v 7. minúte z pokutového kopu presadil kapitán Insigne. Neapol bol počas prvého polčasu lepším tímom a nebyť Handanoviča viedli by domáci väčším počtom gólov. 

 

Inter mal pomalší vstup do zápasu, ale postupne sa dostával do hry a začal si vytvárať sľuné šance. Interu sa podarilo vyrovnať až na začiatku druhého polčasu, keď sa v 47. minúte šikovne presadil Džeko.

 

Nakoniec sa oba tímy rozišli s remízou a práve ich vzájomné zaváhanie dalo Milánu šancu dostať sa na čelo tabuľky. Inter má stále zápas k dobru, no teraz ho čaká náročný program, a to zápas LM s Liverpoolom a cez víkend zápas s vždy nebezpečným Sassuolom. Neapol si v EL zmeria sily so zlepšujúcou sa Barcelonou a cez víkend sa stretne s Cagliari.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies