Seriály Kosti a Ospalú dieru prepoja crossoverovými epizódami

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 10:50 • 2 min
Seriály Kosti a Ospalú dieru prepoja crossoverovými epizódami

LOS ANGELES - Televízia Fox pripravuje crossoverové epizódy kriminálky Kosti (2005) a mysteriózneho seriálu Ospalá diera (2013), známeho aj pod názvom Sleepy Hollow.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál magazínu Entertainment Weekly, podľa ktorého sa diváci a diváčky dočkajú dvoch takýchto častí. Jednu odvysielajú v rámci Kostí a druhá bude súčasťou Ospalej diery. Pôvodne ich chceli uviesť na obrazovky už začiatkom jesene, to však pre komplikovanú logistiku zrejme nestihnú. Aktuálne ich plánujú ponúknuť neskôr v priebehu sezóny 2015 - 2016.

 

To, ktorí hrdinovia a hrdinky sa objavia v spomínaných epizódach, zatiaľ nie je známe. Tvorcovia seriálov držia v tajnosti aj ich dej. Nové časti oboch projektov plánuje televízia Fox uviesť na obrazovky v októbri tohto roka. Kosti vstúpia do 11. sezóny a Ospalá diera sa dočká tretej série.

 

Kosti sú inšpirované kriminálnymi románmi spisovateľky a forenznej antropologičky Kathy Reichs, ktorá je zároveň jednou z producentiek seriálu. Hlavnými hrdinami sú Temperance „Kosť“ Brennanová a Seeley Booth, ktorých stvárňujú Emily Deschanel a David Boreanaz. Ďalšími účinkujúcimi sú Michaela Conlin (Angela Montenegrová), T.J. Thyne (Jack Hodgins), Tamara Taylor (Camille Saroyanová) alebo John Francis Daley (Lance Sweets). Kosti zatiaľ získali dve nominácie na Primetime Emmy.

 

Hlavným hrdinom Ospalej diery je vojak Ichabod Crane (Tom Mison), ktorý v roku 1781 vo vojne za nezávislosť zabil bezhlavého jazdca, pričom sám prišiel o život. O niekoľko storočí neskôr však obaja vstanú z mŕtvych a objavia sa v meste Sleepy Hollow. Seriál nominovali napríklad na Television Critics Association Award či Primetime Emmy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies