Seriály Arrow, The Flash či Supergirl sa dočkajú ďalších sezón

NETKY.SK • 9 Január 2017, 13:53 • 2 min
Seriály Arrow, The Flash či Supergirl sa dočkajú ďalších sezón

BRATISLAVA - Akčné seriály Arrow (2012), The Flash (2014), Supergirl (2015) a Legends of Tomorrow (2016), ktoré sú inšpirované komiksami z dielne DC Comics, budú pokračovať aj v ďalšej televíznej sezóne.

slovakia

left justify in out

V nedeľu to na mediálnom turné Television Critics Association potvrdil prezident televízie The CW Mark Pedowitz. Spomínaný Arrow bude v sezóne 2017/2018 pokračovať šiestou sériou, The Flash štvrtou a Supergirl a Legends of Tomorrow tretími sériami.


Televízia The CW okrem menovaných projektov do ďalšej sezóny obnovila tiež mysterióznu fantasy drámu Hrozba z temnoty, ktorá je ich najdlhším pôvodným seriálom. Projekt, ktorý odštartoval v roku 2005 sa na televízne obrazovky vráti trinástou sezónou.

 

Pokračovať budú tiež dva novšie projekty - komediálna dráma Jane the Virgin (2014) a hudobná komédia Crazy Ex-Girlfriend (2015). Prvý menovaný projekt bude pokračovať štvrtou sezónou, druhý zase treťou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies