Seriálový spin-off o X-Menoch odštartuje v roku 2017

NETKY.SK • 1 Jún 2016, 13:11 • 2 min
Seriálový spin-off  o X-Menoch odštartuje v roku 2017

BRATISLAVA - Pripravovaný seriálový spin-off filmovej série o X-Menoch s názvom Legion začnú v USA vysielať začiatkom budúceho roka.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom zástupcovia televízie FX, ktorá si osemdielny projekt z dielne spoločnosti Marvel objednala. Presný dátum premiéry zatiaľ nestanovili. Nakrúcanie seriálu sa začne v lete vo Vancouveri, pričom jeho výkonnými producentmi budú Noah Hawley, ktorý pracoval na seriáli Fargo (2014), či Lauren Shuler Donner, Bryan Singer a Simon Kinberg. Tí sa podieľali napríklad na snímke X-Men: Budúca minulosť (2014).


Hlavným hrdinom seriálu je mladý muž David Haller bojujúci s mentálnou chorobou, ktorého stvárni anglický herec Dan Stevens. Pre hlasy v hlave mu diagnostikujú schizofréniu a on musí navštevovať psychiatrické kliniky. Po stretnutí s jedným pacientom si začne uvedomovať, že hlasy a vízie, ktoré ho sprevádzajú, možno nie sú nereálne. V projekte sa tiež predstavia Rachel Keller, Jean Smart, Aubrey Plaza, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Katie Aselton a Bill Irwin.


Prvá snímka zo sveta, kde spolu s ľuďmi žijú aj mutanti s nadprirodzenými schopnosťami, mala premiéru v roku 2000 pod názvom X-Men. Nasledovali tituly X-Men 2 (2003), X-Men: Posledný vzdor (2006), X-Men Origins: Wolverine (2009), X-Men: Prvá trieda (2011), Wolverine (2013), X-Men: Budúca minulosť (2014) a X-Men: Apokalypsa (2016), ktorá mala slovenskú premiéru 19. mája.

 

Do série patrí aj film Deadpool (2016) o rovnomennom antihrdinovi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona