Seriálový Sherlock Holmes spacifikoval v Londýne skutočných zločincov!

NETKY.SK • 2 Jún 2018, 21:27 • 2 min
Seriálový Sherlock Holmes spacifikoval v Londýne skutočných zločincov!

LONDÝN - Benedict Cumberbatch, ktorého obsadili do serálovej úlohy Sherlocka Holmesa, je teraz uctievaný ako superhrdina. Vyrazil na pomoc poslíčkovi na bicykli, ktorého v Londýne neďaleko Baker Street, kde žil románový Sherlock Holmes, napadol švorčlenný čierny gang.

slovakia

left justify in out

Herec šiel v taxíku. Keď uvidel, čo sa deje na ulici, vybehol von, píše The Telegraph. Gang tam rozbil cyklistovi o hlavu fľašu a chcel ho olúpiť. Cumberbatch na nich zakričal, aby ho nechali na pokoji a keď to nezabralo, vrhol sa na nich a odsotil ich z cyklistu. 

 

Na otázku médií, či sa udalosť skutočne stala, seriálový Sherlock odpovedal. "Viedol som si celkom dobre. Musel som, chápete."

 

Incident potvrdila aj polícia a vodič Uberu. Ten vraj herca a jeho ženu najprv nespoznal a uvedomil si, o koho ide, až keď vybehol z auta, píše server stredoevropan.cz.

 

"Bolo to veľmi zvláštne. Mali sme tu Sherlocka Holmesa bojujúceho so štyrmi útočníkmi len pár ulíc od Baker Street. Ja som držal jedného a Benedict druhého. Zdalo sa, že vie presne, čo má robiť. Bol veľmi statočný. Urobil najviac práce. Skúšali ho udrieť, ale ubránil sa a odstrčil ich. Nebol zranený. Potom si, myslím, všimli, o koho ide a utiekli preč," dodal taxikár. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies