Seriálový Satan vyzerá ako Obama, z filmu Syn Boží ho vystrihli

NETKY.SK • 18 Február 2014, 15:07 • 2 min
Seriálový Satan vyzerá ako Obama, z filmu Syn Boží ho vystrihli

LONDÝN - Tvorcovia nového amerického filmu Syn Boží (Son of God) opisujúceho životný príbeh Ježiša Krista museli z konečnej verzie snímku "vystrihnúť" scénu so Satanom.

slovakia

left justify in out

Ten totiž údajne nápadne pripomína amerického prezidenta Baracka Obamu. Film vychádza z úspešného britského seriálu Biblia (The Bible), kde sa ale Satan stvárnený hercom Mohamenom Mehdim Ouazannim pochádzajúcim z Maroka objavil. Na jeho nápadnú podobu s Obamom sa pritom sťažovalo množstvo divákov.

Tvorcovia filmu však odmietajú, že za ich rozhodnutím je politika. "Toto je film o Ježišovi, Synovi Božom, a diabol v ňom už nedostane priestor na plátne," cituje britský denník The Guardian producentku Romu Downeyovú. 

Seriál Biblia odvysielali aj v Spojených štátoch, kde si ho pozreli milióny divákov. Filmová verzia série je zostrihaná na dve hodiny a v USA by ju mali vysielať už tento víkend.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies