Seriálový hit Euphoria z produkcie HBO dostane 3. sériu

NETKY.SK • 8 Február 2022, 15:40 • 2 min
Seriálový hit Euphoria z produkcie HBO dostane 3. sériu

Dramatický seriál so silnými emóciami v hlavnej úlohe so Zendayou (Duna) od Sama Levinsona zatiaľ zďaleka nekončí. Tretia séria populárneho seriálu Euphoria z produkcie HBO dostala zelenú.

slovakia

left justify in out

Druhá séria neprestáva lámať rekordy v sledovanosti na HBO aj HBO Max. Do dnešného dňa si jej premiéru pozrelo viac ako 14 miliónov divákov na všetkých platformách HBO a toto číslo sa v najbližších mesiacoch ešte s veľkou pravdepodobnosťou zvýši. 

 

 

V poslednej sérii bola opäť stredobodom pozornosti Rue (Zendaya), ktorá sa po nie veľmi pozitívnej skúsenosti s Jules (Hunter Schafer) snaží nájsť nové zázemie. Po návrate do školy však musí čeliť staronovým prekážkam, či už od drog alebo vo vzťahu so životnou láskou Jules, ktorej sa nedokáže len takvzdať. Napätie stúpa aj medzi Nateom (Jacob Elordi), Maddy (Alexa Demie) a Cassie (Sydney Sweeney), kým sa sa Lexi (Maude Apatow) vydáva na nové „dobrodružstvo“. 

 

img

 

Scenárista, režisér a zároveň výkonný producent Sam Levinson sa môže pochváliť nielen kriticky, ale aj  kultúrne úspešným hitom, ktorý má na svojom konte niekoľko významných ocenení. Prvá séria seriálu si odniesla domov až tri ocenenia na Primetime Emmy 2020, vrátane  ocenenia pre Zendayu za stvárnenie hlavnej postavy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies