Seriál Živí mŕtvi: Počiatok konca bude pokračovať treťou sezónou

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 15:25 • 2 min
Seriál Živí mŕtvi: Počiatok konca bude pokračovať treťou sezónou

BRATISLAVA - Obľúbený seriál Živí mŕtvi: Počiatok konca (2015) bude pokračovať aj treťou sezónou. Americká televízia AMC sa rozhodla predĺžiť výrobu titulu, pričom pripravovaná séria bude mať 16 epizód.

slovakia

left justify in out

Aktuálna druhá sezóna, ktorá odštartovala na amerických televíznych obrazovkách 10. apríla, má pritom 15 častí a úvodná ponúkla len šesť. Tretiu sezónu plánuje AMC vysielať v roku 2017.


Živí mŕtvi: Počiatok konca vzniká ako spinoff seriálu Walking Dead (2010), známeho aj pod názvom Živí mŕtvi, a popisuje udalosti pred apokalypsou, ktorá zmenila ľudí na zombie. Tvorcom seriálu je Dave Erickson, pričom sa na ňom podieľa aj Robert Kirkman, ktorý je autorom komiksovej predlohy pôvodnej série. V spinoffe účinkujú Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane či Alycia Debnam-Carey.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies