Seriál Will a Grace obnovili na ďalšiu sezónu

NETKY.SK • 19 Marec 2018, 07:58 • 2 min
Seriál Will a Grace obnovili na ďalšiu sezónu

BRATISLAVA - Seriál Will a Grace (1998 - 2006), ktorý televízia NBC pôvodne obnovila len na jednu limitovanú sériu, bude pokračovať aj ďalšími dvoma sezónami.

slovakia

left justify in out

Televízia NBC oznámila, že už objednala tretiu obnovenú sezónu, celkovo jedenástu. Spravili tak pritom ešte predtým, ako sa začalo s nakrúcaním druhej série. Nadchádzajúce sezóny by mali mať po 18 epizód.

Nečakaný návrat Willa a Grace na televízne obrazovky odštartovala 10-minútová miniepizóda k americkým prezidentským voľbám. Následne si televízia objednala limitovanú sériu s desiatimi časťami, ktoré neskôr rozšírili postupne na 12 a následne na 16.

S účinkovaním v seriáli pokračujú všetci pôvodní predstavitelia hlavných postáv Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally a Sean Hayes. Na komédii o skupinke svojských priateľov sa podieľajú aj jej pôvodní tvorcovia David Kohan a Max Mutchnick.

Seriál Will a Grace priniesol príbeh interiérovej dizajnérky Grace (Messing), ktorá býva v jednom byte s homosexuálnym právnikom Willom (McCormack), ako aj ich výstredných priateľov Karen (Mullally) a Jacka (Hayes).

 

Projekt, ktorý pôvodne vysielali osem sezón, si vyslúžil 83 nominácií na ceny Primetime Emmy, z ktorých 16 premenil na víťazstvo, pričom si toto prestížne ocenenie odniesol každý z predstaviteľov hlavných hrdinov. Seriál má okrem toho na konte napríklad aj sedem GLAAD Media Awards alebo sedem Screen Actors Guild Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies