Seriál Walking Dead sa dočká aj šiestej série

NETKY.SK • 8 Október 2014, 16:14 • 2 min
Seriál Walking Dead sa dočká aj šiestej série

USA - Americký hororový seriál Walking Dead (2010) sa dočká aj šiestej série. V utorok o tom informovali zástupcovia televízie AMC, ktorá uvedie piatu sezónu už 12. októbra.

slovakia

left justify in out

"Pri príležitosti nedeľnej premiéry piatej série AMC s hrdosťou oznamuje, že vznikne aj šiesta sezóna tohto neobyčajného seriálu. Ďakujem Robertovi Kirkmanovi, Scottovi Gimplovi, fantastickým výkonným producentom, a celému tímu, že priviedli k životu tento pôsobivý svet a úžasné postavy. Vďaka ich strhujúcemu kolektívnemu úsiliu bude Walking Dead pokračovať aj naďalej," uviedol vo vyhlásení prezident AMC Charlie Collier.

 

Seriál sa zameriava na následky apokalypsy, ktorá zmenila ľudí na zombie. V centre príbehu je skupina jednotlivcov, ktorí nešťastie prežili. Na čele s bývalým policajným dôstojníkom Rickom Grimesom cestujú naprieč USA a hľadajú si nový domov, v ktorom by ich neohrozovali zombie. Čím je ich situácia bezútešnejšia, tým viac ich vôľa prežiť núti robiť takmer čokoľvek. Spomínaného Ricka Grimesa stvárňuje Andrew Lincoln. Okrem neho v seriáli účinkujú napríklad aj Steven Yeun, Chandler Riggs, Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan či Emily Kinney. V piatej sérii sa predstavia aj Andrew J. West, Alanna Masterson a Christian Serratos. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies