Seriál Vtierka Castle skončí ôsmou sezónou

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 11:22 • 2 min
Seriál Vtierka Castle skončí ôsmou sezónou

LOS ANGELES - Americký krimiseriál Vtierka Castle (2009) skončí po aktuálnej ôsmej sezóne.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom filmový magazín The Hollywood Reporter po tom, čo televízna a rozhlasová spoločnosť ABC rozhodla o ukončení produkcie viacerých projektov. Medzi nimi sú napríklad aj Agent Carter (2015), inšpirovaný filmami ako Captain America: Prvý Avenger (2011) či Captain America: Zimný vojak (2014), alebo hudobná dráma Nashville (2012).

 

Zrušenie populárnej detektívnej série prišlo po tom, ako minulý mesiac ohlásili odchod Stana Katic, ktorá stvárňuje detektívku Kate Beckett a Tamala Jones, predstaviteľka Lanie Parish. Aj napriek tomu, že nebolo jasné, či seriál bude pokračovať deviatou sezónou, sa doň plánoval vrátiť Nathan Fillion, ktorý hrá svojrázneho spisovateľa Richarda Castla pomáhajúceho pri vyšetrovaní rôznych kriminálnych prípadov. Okrem neho sa v ňom mali znova predstaviť aj Jon Huertas, Seamus Dever, Molly Quinn či Susan Sullivan. Tvorcovia preto vytvorili dve verzie konca záverečnej epizódy ôsmej série. Finálovú časť s náhradným koncom odvysielajú 16. mája.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies