Seriál The Last of Us už pozná herecké obsadenie

NETKY.SK • 11 Február 2021, 12:04 • 2 min
Seriál The Last of Us už pozná herecké obsadenie

Fanúšikovia tejto série môžu byť spokojní.

slovakia

left justify in out

Dvojdielna exluzivita pre konzoly PlayStation The Last of Us je podľa odborníkov, fanúšikov a hráčov jedna z najlepších hier, ktoré kedy vyšli. Vytváranie seriálov podľa herných námetov je v móde, a pri fanúšikovskej základni, ktorú si táto séria vytrvorila, sa v tomto prípade niet čomu čudovať. Platforma HBO už na adaptácii tejto najoceňovanejšej hre pilne pracujú. Filmový portál Deadline informuje o tom, že sú známe mená hlavných protagonistov.

 

 

Seriál vytvorí Craig Mazin, tvorca obľúbenej mini série Chernobyl, ktorá taktiež vyšla pod hlavičkou HBO a zožala nejeden úspech. Spolupodielať sa na tvorbe bude aj Neil Druckmann. Hlavnú postavu, herného Joela si zahrá Pedro Pascal, ktorý v seriáloch ako Game of Thrones či Mandalorian a vo filme Wonder Woman 1984. Trinásťročnú Ellie si zahrá Bella Ramsey, ktorá si taktiež zahrala v Game of Thrones, kde stvárnila  Lyannu Mormont.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies