Seriál Simpsonovci bude mať možno až tridsať sezón

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 17:20 • 2 min
Seriál Simpsonovci bude mať možno až tridsať sezón

LOS ANGELES – Populárny seriál Simpsonovci (1989) bude mať možno až 30 sezón. Informoval o tom portál magazínu Entertainment Weekly, ktorý vychádza z toho, že dabéri nedávno podpísali zmluvy na štyri série. Predstavitelia spoločnosti 20th Century Fox Television pritom na jar oznámili, že Simpsonovci sa po skončení 26. sezóny, ktorej záverečnú epizódu odvysielali 17. mája, dočkajú iba ďalších dvoch sérií.

slovakia

left justify in out

Do projektu sa vráti aj americký herec a komik Harry Shearer, ktorý v máji oznámil, že už nebude prepožičiavať svoj hlas milionárovi Montgomerymu Burnsovi, riaditeľovi Seymourovi Skinnerovi či susedovi Simpsonovcov Nedovi Flandersovi. Shearer vraj podpísal rovnakú zmluvu ako jeho kolegovia Dan Castellaneta, Yeardley Smith, Julie Kavner, Nancy Cartwright a Hank Azaria. V čase, keď komik oznámil, že už nebude súčasťou šou, pritom zdôrazňoval, že nejde o otázku peňazí, ale o to, že nemal dostatok času na iné projekty. Producent Al Jean však v súvislosti s tým poznamenal, že hercom sa snažili vychádzať v ústrety tak, aby mohli pracovať aj na iných veciach.

 

Simpsonovci sú najdlhšie vysielaným animovaným seriálom v USA a tiež americkým sitkomom s najväčším počtom dielov. Jeho prvá epizóda mala premiéru 17. decembra 1989, postavičky sa však na obrazovke objavili už v roku 1987 v Tracey Ullman Show. Seriál vysielajú vo viac ako 100 krajinách sveta a nadabovaný je viac ako 50 jazykmi. Príbehy Homera, Marge, Lisy, Barta a Maggie získali doteraz 31 cien Emmy. Simpsonovci majú od roku 2000 svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona