Seriál Sherlock sa možno dočká vianočného špeciálu

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 16:14 • 2 min
Seriál Sherlock sa možno dočká vianočného špeciálu

USA - Britský seriál Sherlock (2010) sa možno dočká vianočného špeciálu, pričom na televízne obrazovky by sa mohol dostať najskôr koncom budúceho roka.

slovakia

left justify in out

Pre denník The Telegraph to uviedol predstaviteľ Johna Watsona, herec Martin Freeman. Zástupcovia BBC sú však vo vyjadreniach opatrní a informácie týkajúce sa tohto televízneho projektu zatiaľ držia v tajnosti.

 

Seriál Sherlock, ktorého tvorcami sú Mark Gatiss a Steven Moffat, preniesol hrdinu kníh Sira Arthura Conana Doyla, detektíva Sherlocka Holmesa, z prelomu 19. a 20. storočia do súčasnosti. Tretiu sériu vysielala televízia BBC po dvoch rokoch čakania v januári tohto roka. Dátum premiéry štvrtej série zatiaľ nie je známy, na televízne obrazovky by sa však mohla dostať v roku 2016. Nakrúcanie spomaľuje predovšetkým pracovná zaneprázdnenosť oboch predstaviteľov hlavných úloh. Tvorcovia Sherlocka však fanúšikov ubezpečili, že ju uvedú tak rýchlo, ako to bude možné. 

 

V ďalších častiach seriálu by sa mala okrem Martina Freemana a Benedicta Cumberbatcha opäť objaviť aj Freemanova životná partnerka, anglická herečka Amanda Abbington, ktorá v ňom stvárňuje Watsonovu lásku Mary Morstan. "Aj keď sa príliš nepridŕžame originálneho príbehu, vo všeobecnosti sa snažíme ísť podľa Conana Doyla. Watson sa ožení a potom Mary zomrie, takže v určitom bode pravdepodobne príde o život," vyjadril sa 42-ročný Freeman. 

 

Martin Freeman sa okrem účinkovania v spomínanom seriáli Sherlock objavil aj vo filmoch Láska nebeská (2003), Súmrak mŕtvych (2004), Stopárov sprievodca po Galaxii (2005), Krádeže a vlámania (2006), Jednotka príliš rýchleho nasadenia (2007), Neriadená strela (2010) či Hobit: Neočakávaná cesta (2012) a Hobit: Smaugova pustatina (2013). Úlohu Bilba Bublíka si zopakuje aj v záverečnej časti trilógie s názvom Hobit: Bitka piatich armád, ktorú plánujú do slovenských kín uviesť 11. decembra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies