Seriál Roztomilé mrchy čaká koniec

NETKY.SK • 27 Február 2016, 15:17 • 2 min
Seriál Roztomilé mrchy čaká koniec

BRATISLAVA - Seriál Roztomilé mrchy (2010) pravdepodobne skončí siedmou sezónou. V televíznej šou Jamesa Cordena o tom informovala americká herečka a speváčka Lucy Hale, ktorá v ňom stvárňuje Ariu Montgomery.

slovakia

left justify in out

"Myslím, že všetky dobré veci musia skončiť," povedala 26-ročná rodáčka z Memphisu v Tennessee. Moderátor sa jej následne spýtal, ako by si predstavovala koniec seriálu, načo Hale priznala, že by chcela tragický záver.

 

"Akokoľvek to skončí, je to tragédia," reagoval britský komik Corden. Výkonná producentka I. Marlene King sa však vyjadrila, že v budúcnosti by mohol vzniknúť televízny film inšpirovaný práve spomínanou šou.


V centre príbehu dramatického seriálu Roztomilé mrchy sú štyri kamarátky, ktoré čelia anonymnému nepriateľovi. Ten sa vyhráža, že odhalí ich najtemnejšie tajomstvá. Tie poznala aj ich ďalšia priateľka Alison, ktorú však našli mŕtvu.

 

Okrem Hale stvárnili hlavné postavy Troian Bellisario (Spencer Hastings), Ashley Benson (Hanna Marin), Shay Mitchell (Emily Fields) či Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis). Televízia Freeform v súčasnosti vysiela šiestu sériu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies