Seriál Narcos sa dočká aj tretej a štvrtej sezóny

NETKY.SK • 12 September 2016, 15:29 • 2 min
Seriál Narcos sa dočká aj tretej a štvrtej sezóny

BRATISLAVA - Americká spoločnosť Netflix oznámila, že seriál Narcos (2015) bude pokračovať treťou a štvrtou sezónou, a to aj napriek tomu, že hlavná postava - kolumbijský drogový kráľ Pablo Escobar v druhej sérii zomrel. Hlavnými výkonnými producentmi projektu budú aj naďalej José Padilha a Eric Newman. Počet epizód ďalších dvoch sérií ani termíny ich premiér zatiaľ neprezradili.

slovakia

left justify in out

"Narcos je o kokaíne a kokaín nezmizol po Escobarovej smrti. To, že sme seriál nazvali Narcos a nie Pablo Escobar, malo svoj dôvod. Seriál je predovšetkým o obchode s drogami, pričom sú aj iní díleri a v druhej sezóne vznikli voči Escobarovi rôzne aliancie, čiže existuje viacero príbehov, ktoré môžeme spracovať," vyhlásil Newman.


Tvorcami seriálu Narcos, ktorého prvú sériu sprístupnili vlani 28. augusta, sú Chris Brancato, Carlo Bernard a Doug Miro. Spomínaného Escobara v ňom stvárnil Wagner Moura, v ďalších úlohách sa predstavili Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Joanna Christie či Stephanie Sigman.

 

Druhú sériu sprístupnili 2. septembra, pričom obe mali zhodne po desať epizód. Narcos získal vlani dve nominácie na Zlatý glóbus, a to v kategóriách Najlepší televízny seriál - dráma a Najlepší mužský herecký výkon v televíznom seriáli - dráme pre Mouru.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona