Seriál Moderná rodina bude pokračovať ďalšími dvoma sezónami

NETKY.SK • 11 Máj 2017, 13:59 • 2 min
Seriál Moderná rodina bude pokračovať ďalšími dvoma sezónami

BRATISLAVA - Americký komediálny seriál Moderná rodina (2009) bude pokračovať deviatou a desiatou sezónou.

slovakia

left justify in out

Televízia ABC si objednala 44 nových epizód, pričom každá séria bude mať polovicu z nich. Ako informoval magazín The Hollywood Reporter, zatiaľ nie je známe, či spomínaná desiata sezóna bude pre projekt aj posledná.

 

"Sme viac ako nadšení, že môžeme naďalej tráviť čas s týmito postavami, úžasnými hercami, našimi neuveriteľne talentovanými scenáristami a naším fantastickým štábom, ktorí sú pre nás rodina. Ten dobrý druh rodiny, nie taká rodina, ktorá sa s vami neustále hašterí," uviedol vo vyhlásení spolutvorca seriálu Steve Levitan.

Obnovenie seriálu súvisí s novými zmluvami desiatich predstaviteľov hlavných úloh. Podľa nemenovaných zdrojov spomínaného periodika uzavreli nové dohody Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Eric Stonestreet, Jessie Tyler Ferguson, Ed O’Neill, Rico Rodriguez, Nolan Gould, Sarah Hyland a Ariel Winter. Zmluvy by im údajne mali zabezpečiť výrazné zvýšenie platov.

Modernú rodinu, za ktorej produkciou stojí spoločnosť 20th Century Fox Television, vytvoril okrem spomínaného Levitana aj Christopher Lloyd.

 

Seriál sleduje novodobú rodinnu na ktorej čele stojí Jay Pritchett (O'Neill) so svojou druhou manželkou Gloriou (Vergara), synom a nevlastným synom. Okrem nich sa projekt zameriava aj na Jayove dve dospelé deti Claire a Mitchella s ich rodinami.

 

Herecké obsadenie tvoria aj Aubrey Anderson-Emmons či Jeremy Maguire. Seriál si dosiaľ na konto pripísal 22 cien Primetime Emmy a v roku 2012 získal aj Zlatý glóbus pre najlepší muzikálový alebo komediálny seriál.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies