Seriál Lethal Weapon bude pokračovať druhou sezónou

NETKY.SK • 24 Február 2017, 17:18 • 2 min
Seriál Lethal Weapon bude pokračovať druhou sezónou

BRATISLAVA - Americká televízia Fox predĺžila pre druhú sezónu seriál Lethal Weapon (2016) a objednala 22 nových epizód. "Lethal Weapon každý týždeň prináša zábavnú jazdu ako na kolotoči, ale tiež zostáva dojímavo ľudský a skutočne emočný.

slovakia

left justify in out

Deje sa to nielen kvôli hlavným hercom, ale vďaka celému štábu. Chceme poďakovať nášmu partnerovi Warner Bros, rovnako ako aj Mattovi Millerovi, McG, Dan Linovi a Jennifer Gwartz, ktorí urobili skvelú prácu a vytvorili seriál, ktorý si druhú sezónu zaslúžil," oznámil vo vyhlásení David Madden z televízie Fox. 

Seriál vznikol na motívy filmovej série Smrtonosná zbraň (1987,1989, 1992 a 1998) v hlavných úlohách s Melom Gibsonom a Dannym Gloverom. Lethal Weapon prináša príbeh Martina Riggsa (Clayne Crawford), ktorý sa vracia späť do práce po strate ženy a nenarodeného dieťaťa, a Rogera Murtaugha (Damon Wayans), uzdravujúceho sa z infarktu. Spoločne bojujú proti zločinu v súčasnom Los Angeles. 

Lethal Weapon vytvára Warner Bros v spolupráci s Lin Pictures a Good Session Productions. Pilotný diel napísal Matt Miller a režíroval McG. Seriál debutoval na stanici Fox ako najvyššie hodnotená novinka počas jesennej premiéry za posledné dva roky a priemerne ho sleduje viac ako 11 miliónov divákov. Správa o predĺžení prišla iba deň po tom, ako Fox obnovil komediálny seriál The Mick (2017). Televízia tiež predtým predĺžila projekty Empire (2015), Simpsonovci (1989) a Lucifer (2016). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies